Home Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Presa | Evenimente | Consultanta Online | Contact
Servicii
 
 
1.CONCEPT SI DEZVOLTARE
- alegerea locatiei viitorului restaurant
- alegerea denumirii si a specificului
- stil si design interior
- date referitoare la decoratiuni interioare
- dezvoltarea paginii de internet si a materialelor publicitare
2.ORGANIZAREA SPATIILOR DE PRODUCTIE
- intocmirea fluxului tehnologic in unitate
- lista de utilaje si ustensile de lucru
3.PROIECTAREA MENIULUI
- articolele si preturile meniului
- lista de vinuri si preparea bauturilor
- lista materiilor prime si a furnizorilor
- intocmirea retetarelor si procesele lor tehnologice
4.INSTRUIREA PERSONALULUI
- training de deschidere
- reguli de ospitalitate
- sisteme si manuale de instruire
 
BLOG CRENGUTA HAUSMANN
TEMA LUNII
"De ce vreti sa deschideti un restaurant ?"

Chef Jakob Hausmann va recomanda:

FUSIONCHEF by JULABO - Colectia Sous Vide

DENTALREFRESH

VASEDEGATIT.RO

 
Aboneaza-te cu adresa de email pentru a primi noutati si informatii
Newsletter
     
 
  Home Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Presa | Evenimente | Consultanta Online | Contact  
 

copyright 2008 Crenguta Hausmann | site developed by advice

 LinkPro - Director Web Legaturi.ro